BASIC PILATES

 

Met reeksen van vloeiende poses maakt Pilates het hele lichaam sterker en flexibeler. En hoewel Pilates een fantastische manier is om in vorm te komen, krijg je er niet alleen een lenig lijf en een platte buik van. Pilates brengt je veel meer.

We weten allemaal dat het moderne leven niet altijd de beste condities schept voor ons lichaam en onze geest. We brengen het grootste deel van de dag zittend achter een bureau door, terwijl in ons hoofd vaak allerlei zorgen en gedachten over elkaar heen tuimelen. Het gevolg? Gespannen spieren, rugpijn, stress.


 Pilates is de perfecte remedie tegen de spanning die zich opbouwt in je hoofd en in je lichaam. Het brengt je aandacht terug naar het moment en het versterkt de spieren in je core.

Tijdens de basic pilates leer je de basis pilates oefeningen, aan een beginnend niveau.  Heb je chronische klachten of uitgesproken rug en nekklachten, dan start je beter bij de clinical pilates.  Vanuit de basic pilates kan je doorstromen naar de pilatesles op donderdag. 


Tijdelijk niet meer gegeven

MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek |+32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK