PRAKTISCHE INFO

 

Staat er binnenkort een afspraak met jouw therapeut ingepland? 

Neem even onderstaande informatie door, zodat uw sessie vlekkeloos kan verlopen.


MEE TE BRENGEN


TARIEVEN

Er kan enkel cash of met Bancontact afgerekend worden.


Wij werken als niet-geconventioneerde therapeuten. Wat wil dat zeggen? Je hebt recht op terugbetaling van de ziekenfondsen, maar de tarieven zijn afhankelijk van je sociaal statuut. Er wordt per keer afgerekend.


MEDISCHE INFORMATIE

Het beschikken over actuele medische informatie kan soms van belang zijn voor jouw behandeling bij Flow. Het kan gebeuren dat medische gegevens worden opgevraagd bij jouw huisarts of specialist of dat deze op de hoogte worden gebracht van het verloop van jouw klachten.  Alles gebeurd volgens de wettelijke regeling van GDPR wetgeving.


AFSPRAAK AANPASSEN

Ben je verhinderd op het moment van de afspraak, gelieve dit minimaal 24 uur vóór aanvang van de behandeling door te geven. Afspraken die niet tijdig afgezegd zijn, worden in rekening gebracht.

Een afspraak annuleren kan door een mailtje te sturen naar info@flowlubbeek.be of telefonisch contact op te nemen.  Tijdens je eerste afspraak kan je vragen naar een account bij Flow.  Hiermee kan je zelf je afspraken beheren.  Indien je dit niet hebt, kan je enkel online afpraken maken, maar niet zelf annuleren.


LOCATIE:

Wij werken op 2 locaties. Afspraken kinesitherapie gaan steeds door op Gellenberg 4.

MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek |+32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK