Contact

Gellenberg 4, 3210 Lubbeek

​​+32 (0)479 72 47 51

info@flowlubbeek.be

Flow is telefonisch bereikbaar tussen 12u en 13u. Indien je op een ander tijdstip belt, kan je een voicemail achterlaten.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Flow  -  Algemene voorwaarden - # Straf werk van De Websters

IQ-TEST

 

Kinderen

Voor kinderen maken we gebruik van CoVaT-CHC, dit is een Cognitieve Vaardigheidstest die gebaseerd is op het CHC-model van Cattel, Horn & Carrol.  Hierbij worden vloeiende intelligentie (Gf), gekristalliseerde intelligentie (Gc), visuele informatieverwering (GV en kortetermijngeherugen/verwerkingssnelheid (Gsm/GS) in kaart gebrachtj.  Elke moduele bestaat uit min. 2 subtests.  De ontwikkeling en het toepassen van deze intelligentietest is voor Vlaanderen baanbrekend.  De normering van deze test gebeurde bij meer dan 3000 Vlaamse kinderen.  De test is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar 6 maanden tot en met 13 jaar 11 maanden, uit het gewoon en buitengewoon onderwijs. De test geeft inzicht in de sterktes en zwaktes van het cognitief functioneren van kinderen. Het bestaan van zowel leeftijds- als klasnormen is een grote sterkte. De verschillende subtests situeren zich op twee kanalen, talig en niet-talig, waardoor bepaalde subtests ook bruikbaar zijn bij kinderen die de Nederlandse taal minder machtig zijn.

Volwassenen​

Voor volwassenen hanteren we hierbij het klinische instrument WAIS (Wechsler Adult Intelligence Scale). Hiermee worden verbaal begrip, perceptueel redeneren, werkgeheugen en verwerkingssnelheid gemeten.

 

Tarief

150 euro per pakket. Dit omvat een kennismakingsgesprek, tests en terugkoppeling.