Kamiel Costermans

SPORTDIËTIST


info@flowlubbeek.be


Kamiel Costermans is een Bachelor in de voeding- en dieetkunde met specifieke expertise in sportvoeding bij duursporten, krachtsporten en teamsporten.


“Mijn passie is sport, zelf ben ik diëtist geworden via mijn eigen interesse voor krachttraining en de voeding die daarbij komt kijken. Om mezelf verder te specialiseren tot sportdiëtist heb ik na mijn bachelor ‘Voeding bij sport’ aan AP Hogeschool Antwerpen gevolgd.” De voedingsbegeleiding die ik aanbied aan sporters kan variëren van een éénmalige sessie tot jaarprogramma’s waarbij ik atleten gedurende hele seizoenen opvolg. In de loop der jaren heb ik ervaring opgebouwd in het begeleiden van wielrenners, marathonlopers, voetballers, krachtsporters, enzovoort. Daarnaast heb ik ook 2,5 jaar ervaring opgedaan als klinisch diëtist.


Patiënten kunnen steeds bij mij terecht voor verschillende voedings-gerelateerde zaken zoals sportvoeding, gewichtsverlies, ondervoeding, te hoge bloeddruk, diabetes, maag-en darmproblemen, voedingsintoleranties- en allergieën, enzovoort.


“Mijn aanpak is steeds individueel en gericht op lange termijn. In mijn consultaties stel ik eerst een volledig beeld op van het huidig voedingspatroon van de patiënt om vervolgens voedingsaanpassingen te zoeken die haalbaar zijn voor de patiënt.”


OPLEIDINGEN

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK