PERSONAL TRAINING

 

Je wilt graag wat actiever en fitter worden, maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Of je hebt een specifiek sportief doel waarbij je wel wat begeleiding kan gebruiken? Dan is personal training iets voor jou! Via onze individuele 1-op-1 sessie of duo-sessies begeleiden we je met persoonlijke trainingen naar een sterkere, fittere versie van jezelf.

Bij personal training sessies wordt er niet met een apart intake gesprek gewerkt, maar starten we direct in de eerste sessie met een aantal tests om je huidige bewegingsniveau en mobiliteit te bepalen. Op basis daarvan wordt een persoonlijk programma opgesteld met focus op wekelijkse vooruitgang. Elke vier tot zes weken starten met een nieuw schema, om je lichaam wat meer uit te dagen en om wat afwisseling te creëren.


Voor een eerste afspraak, contacteer je onze trainer Marieke

via info@flowlubbeek.be 


TARIEF

Personal training:

Prijs: 60 euro per sessie of 550 euro voor een 10-beurtenkaart

Duotraining:

Prijs 80 euro per sessie of 750 euro voor een 10-beurtenkaart


PERSONAL YOGA

Wil je graag starten met yoga maar voel je je (nog) niet zo thuis in groepslessen? Voel je je onzeker en wens je liever een privé yogales, volledig aangepast aan jouw behoeftes en op jouw ritme? Of wens je je je yogahoudingen naar een volgend niveau te brengen? Volg dan een yoga privéles bij Joni.

Met het ‘traject meer veerkracht en minder stress’ van FLOW bieden we je ook graag een 6 weken programma aan waarbij we de ACT-therapie en bewustzijnsoefeningen/yoga/meditatie /mindfulness combineren, aangepast aan jouw behoeften en wensen.


"Joni stelt me altijd gerust en geeft me opties die aangepast zijn op wat ik nodig heb. Ik raad haar aan bij iedereen die een beginner is of het moeilijk heeft met een medische aandoening."


TARIEF


Personal yoga:

Prijs: 60 euro per sessie of 550 euro voor een 10-beurtenkaart


Duo personal yoga:

Prijs 80 euro per sessie of 750 euro voor een 10-beurtenkaart
MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek |+32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK