Contact

Gellenberg 4, 3210 Lubbeek

​​+32 (0)479 72 47 51

info@flowlubbeek.be

Flow is telefonisch bereikbaar tussen 12u en 13u. Indien je op een ander tijdstip belt, kan je een voicemail achterlaten.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Flow  -  Algemene voorwaarden - # Straf werk van De Websters

PERSONAL TRAINING

 

Aurélie onze professionele trainer, helpt je je doelen te realiseren. Individuele, op maat gemaakte trainingen vormen hier de basis. In een persoonlijk gesprek worden de doelstellingen en de haalbaarheid van je training besproken. Als deze doelen realistisch en haalbaar zijn, gaan jullie samen aan de slag om ze te verwezenlijken.

 

Beschouw je coach gerust als je klankbord. Je krijgt een heleboel waardevolle tips en dat gaat een stuk verder dan trainen alleen. Ook rust en voeding komen aan bod. Alles om snel, maar verantwoord, tot een succesvol resultaat te komen.

 

Heb je een persoonlijk doel, maar weet je niet hoe je dit kan realiseren? Heb je extra motivatie nodig? Dan kunnen onze personal trainers je daarbij helpen!

  • Verbeteren van je sportprestaties

  • Aanleren van basisbewegingen om de oefeningen in de groepsles correct uit te voeren

  • Revalideren na een blessure of operatie

  • Afslanken en je lichaam verstevigen

 

De eerste stap bij personal training is een intakegesprek waarbij de personal trainer samen met jou de doelstellingen gaat bespreken en bepalen. De personal trainer streeft ernaar om de doelstellingen realistisch en haalbaar op te stellen.

Bij de tweede stap gaat de personal trainer je screenen aan de hand van enkele basisoefeningen die je moet uitvoeren. Op die manier krijgt de trainer een beter inzicht in jouw sterke punten en werkpunten.

 

Op basis van het intakegesprek en de screening krijg je een persoonlijk trainingsschema. Dit trainingsschema is een overzicht van de oefeningen die je moet uitvoeren, het aantal herhalingen en het gewicht per oefening.

 

Tijdens een eerste sessie gaat de personal trainer samen met jou de oefeningen uitvoeren zodat je weet hoe je de oefeningen correct moet uitvoeren. Bij elke oefening worden er tips gegeven om de oefening onder de knie te krijgen, wordt er uitgelegd waar je op moet letten en wordt er bijgestuurd waar nodig. Tijdens deze trainingen werk je aan de basis: techniek, kracht, coördinatie, mobiliteit, stabiliteit en conditie. Dit resulteert in het beter en verantwoord uitvoeren van andere sportactiviteit.

Tarieven

 

Tarief individu: 55 euro per uur

Tarief duo:  80 euro per uur