Contact

Gellenberg 4, 3210 Lubbeek

​​+32 (0)479 72 47 51

info@flowlubbeek.be

Flow is telefonisch bereikbaar tussen 12u en 13u. Indien je op een ander tijdstip belt, kan je een voicemail achterlaten.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Flow  -  Algemene voorwaarden - # Straf werk van De Websters

PSYCHOLOGIE

 

Psychologische Dienstverlening

 

Onze psychologisch consulent Dominique kan je vooral helpen met klachten als stress en burn-out, chronische pijn, CVS, angst, slaapproblemen en andere obstakels die je tegenkomt in het leven waardoor het even moeilijk gaat.

 

Als psychologisch consulent is hij geen klassieke psycholoog, therapeut of psychiater!  Wat is het dan wel? Het is het samen in kaart brengen van de obstakels waar jij tegen aanloopt, het samen ontwarren van het spinnenweb, samen terug de rode draad vinden en stap voor stap vooruitgang maken in jouw keuzes en in jouw leven.

 

In de gesprekken hanteren we verschillende technieken die afkomstig zijn uit de therapiewereld.  Zo maakt hij onder andere gebruik van ACT (acceptance and commitment therapy). Dit is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie. Vaak botsen we in ons leven op allerlei onvermijdelijke hindernissen zoals vervelende gedachten, moeilijke emoties, pijn. ACT reikt allerlei hulpmiddelen en technieken om daarmee om te gaan.  Je krijgt concrete tools om aan de slag te gaan met waar je hier en nu last van hebt. ACT is geen praattherapie waar we in het verleden graven, maar is heel praktisch en werkt met concrete technieken en ervaringsgerichte oefeningen waar bijvoorbeeld mindfulness een onderdeel van is.

 

Hiernaast gebruiken we uiteraard ook een cognitief-gedragsmatige benadering alsook een oplossingsgerichte visie die zich focust op het positieve en de toekomst. Samen hoop vinden, dromen en deze omzetten in de realiteit van hier en nu!.

 

Prijs: 55 euro per uur