Sarah De Landtsheer

ORTHOMOLECULAIRE DIËTISTE

sarahdelandtsheer@flowlubbeek.be


Sarah studeerde ooit af als economiste, werkte ik in de marketingsector en was jarenlang leerkracht wiskunde. Tot ze haar échte passie ontdekte: voeding, zelf zorg en algemene gezondheid! Ze herschoolde zich tot erkende diëtiste, maar bleef op haar honger zitten. Voeding is voor haar meer dan eten, kcal tellen en wegen!

Ze was 5 jaar sana coach voor Sandra Bekkari, auteur van ‘Nooit Meer Diëten’ en haar sana methode. Ze past de methode nog steeds toe. Verder heeft ze zich verdiept in voeding via een orthomoleculaire opleiding aan het BIOK. Het geeft een zeer interessante kijk op voeding en hoe ons lichaam ermee omgaat en dus je gezondheid positief beïnvloedt! Zo boeiend…!

Voeding is voor haar meer dan gewoon eten. Voeding heeft ook te maken met hoe je in het leven staat, wat je mindsetting is, wat je belemmerende overtuigingen/patronen zijn. Deze items bepalen mee of je slaagt in je doelen rond voeding, gezonde levensstijl en je energielevel. Ze heeft dus niet stil gezeten en heeft technieken geleerd om mensen daarbij te begeleiden. En jawel, je straalt en bereikt veel meer als je positief in het leven staat en als je kan zijn wie je bent. Zij is een levend bewijs ervan! ;)


OPLEIDINGEN


Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK