Tijdelijk even niet meer gegeven, stuur mail naar info@flowlubbeek.be bij interesse


Gedurende 6 weken gaan deze door op vrijdag van 19-20u.  Het is veilig om mee te doen met de lessen vanaf 14 weken zwangerschap en je kan blijven komen tot de dag dat je bevalt.   Ervaring met yoga is niet nodig.  


Zwangerschapsyoga helpt je om lichamelijk én fysiek in de best mogelijke conditie te zijn voor de prachtige taak die je uitvoert: het dragen van je ongeboren baby. Door yogahoudingen aan te nemen versterk je je spieren, pezen en gewrichten. De houdingen brengen tevens ontspanning. De gedachtestroom even uitschakelen en even helemaal met jezelf-en je kindje-bezig te zijn geven je een rustig gevoel en zorgt voor een verbinding tussen moeder en kind. Tenslotte is er ook ruimte voor de voorbereiding van dat magische moment: de geboorte. Je leert naar je lichaam luisteren en vertrouwen creëren in je eigen lichaam, waardoor je zekerder in je schoenen zal staan tijdens de bevalling.


Indien je eigen matje hebt, mag je dit meebrengen.  Maar alle materiaal is ook aanwezig in de praktijk.  Draag kledij waar je makkelijk in kan bewegen en breng een handdoek mee.


TARIEF

Reeks van 6 lessen kost 75 euro. 
Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek |+32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK