Je kampt met enorme stress, je stevent af op of je bent in een burn-out of bore-out beland? Er zijn vele factoren die er effect op hebben, er zijn vele benamingen en veel verschillende betekenissen … . Hoe pakken we het aan? En hoe ziet zo’n begeleiding er dan uit?


1. Het herkennen van een duidelijk verschil tussen een burn-out en een bore-out is belangrijk om te komen tot een juiste aanpak. Ook een heldere uitleg waar het juist om gaat is belangrijk als eerste stap naar herstel.


2. We gaan samen het spinnenweb ontrafelen om te ontdekken waar het schoentje wringt. Daarna kunnen we het een naam gaan geven en kijken wat dat voor jou betekent. Want de aanpak verschilt uiteraard van persoon tot persoon.


3. Vervolgens gaan we stap voor stap en in functie van wat bovenstaande twee vragen naar boven brengen, te werk. Deze aanpak kent, net zoals de andere begeleidingen, geen standaardtraject maar kent wel de volgende algemene stappen: waar gaat het juist om, wat betekent dit voor jou, wat speelt er allemaal mee en hoe gaan we dit stap voor stap aanpakken?


Deze begeleiding kan ook gecombineerd worden met de 6-weekse cursus ACT voor particulieren of de cursus mindfulness.


Deze begeleiding staat los van de loopbaanbegeleiding en kan niet betaald worden met loopbaancheques.

TARIEF: 70 euro/ sessie

MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK