Welk pad kies jij in je leven of in je loopbaan?  

Waar zou je naar toe willen? Kies je de weg links of rechts?

Heb je veel pieker gedachten en veel stress maar geraak je er maar niet vanaf? Wandelen is de manier bij uitstek om stress te verminderen en is vaak het beste medicijn voor zeer veel problemen en aandoeningen.  Het wordt ook steeds meer en meer aanbevolen door artsen.

We gaan samen op pad met de neuzen in dezelfde richting.  Je kan afstand nemen van de dagdagelijkse sleur, bezorgdheden en beslommeringen.  Door het terug leren luisteren naar je innerlijke stem kom je jezelf weer tegen.  

Door te gaan wandelen kom je dus niet alleen fysiek in beweging, maar ook mentaal en emotioneel.  Bewegen geeft rust aan onze geest en brengt helderheid in je gedachten.  We zijn allemaal van ’ s ochtends tot ’s avonds in de weer met cognitief veeleisende taken.  Door te gaan wandelen komen we hier even van los en geven we ruimte aan onszelf, ons lichaam en emoties.

Wanneer we gaan wandelen, zal naarmate de wandeling vordert, het tempo dalen.  Doordat het tempo daalt nemen helderheid, gedachten en emoties toe.  Wanneer er weer tijd en ruimte is voor al deze ervaringen, sensaties en gevoelens kan het moment van inzicht en besef komen.


TARIEF

Prijs : 70 euro / sessie


Bij loopbaanvragen kan gebruikt worden van loopbaancheques, zie loopbaanbegeleiding voor meer informatie.

Gratis kennismaking via telefoon, zoom of in de praktijk 

MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK